Barion Pixel

Egyéni hangterápia nepáli hangtálakkal

Stúdiós óra | Hangterápia

Mi az a hangterápia?

A csakrák olyan energiaközpontok a testünkben, melyek meghatározzák energiaszintünket, valamint testi és lelki működésünket. Működésük a fizikai testben az endokrin rendszerünkhöz kapcsolható. Kibillentség esetén az energiaáramlás elakadhat, melyet megérezhetünk az adott területen és az egészségünkben is. A csakrák optimális működése elengedhetetlen egészségünk szempontjából, melyet jelentősen támogathatunk hangterápiás harmonizáló kezeléssel.

A hangtálak működése a hangtálak rezgésén alapszik: a rezgés úgy terül szét a testben, mint a vízbe dobott kavics. A rezgés a sejtek membránját ingerli és ébreszti fel a sejteket.

A hangtálak harmonizáló rezgéseinek hatására a test és az elme megpihen, töltekezik. Oldódnak a bennünk lévő érzelmi és a fizikai feszültségek, blokkok. A hangfürdő ellazítja a fáradt, feszült izmokat, harmonizálja a légzést, pozitívan hat a keringésre és az anyagcserére, kiegyensúlyozza az idegrendszert, pihentet.

Ebben az ellazult, feszültségmentes állapotban a szervezet öngyógyító folyamatai is aktivizálódnak, az immunrendszer erősödik, energiával töltődünk fel. A hangfürdő segítségével elengedjük a stresszt, a feszültségeket, és elcsendesítve a külvilág zaját.

Miben segíthet a hangterápia?

A hangterápiás harmonizáló kezelés az alábbi fizikai és mentális nehézségeket enyhítheti:

- alvászavar
- szorongás
- félelem, aggodalom
- düh
- figyelemzavar
- migrén
- emésztési problémák
- ízületi fájdalmak

Hogyan zajlik egy csakra harmonizáló kezelés?

Háton fekvő helyzetben helyezkedik el a vendég utcai, de kényelmes öltözetben, egy takaróval betakarva. Legalább 7 hangtálat helyezek el körülötte, illetve a homlokon, mellkason és a hason, hogy a tálak rezgéseit minél közelebbről érzékelhesse.

A hangtálterápiákat Kanizsár Dorottya tartja (képzés: Balla-hangterápia, 2020).

Várunk szeretettel!
Namaste

Ára: 6 500 Ft
Kezdés: 2023-03-24 19:30 (45 perc)
Helyek (szabad): 1 db
Oktató: Kanizsár Dorottya

Jegyvásárlás
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom